onsdag 9 november 2011

Första turen

Första turen med vagnen runt lilla ön. Ovant, skönt och ganska läskigt. Nu har vi hunnit med fler turer och det känns bättre och bättre för varje gång. Vagnen funkar fint och bebisen sover gott. I dag ska vi testa att åka buss. Det blir en tur in till stan för lite shopping.

5 kommentarer:

Sandra sa...

Aha, NK-premiär?

Du ser säker ut. Inte som jag som lyckades krocka med en lyktstolpe under vår första barnvagnstur. Ja, Andreas körde vagnen och jag gick in med hela kroppen och huvudet i stolpen. Astrid märkte knappast något av spektaklet.

Susanne Snäll sa...

Så klart blev det en tur till NK. Allt gick strålande. Pojkvännen hittade en jacka (födelsedagspresent), bebisen sov hela tiden och vi hann dricka varsin Bikini från Blueberry.

MilouK sa...

Vad är bikini från blueberry undrar kusinen från landet. Du får inte glömma ett inlägg om förlossningen! Jag älskar förlossningshistorier. Vad fin du är, förresten. Slim jeans nästa.

Susanne Snäll sa...

Tack Milou! Nja, än det dröjer nog innan jag kan lägga undan mammabyxorna. Bikini från Blueberry; http://tvaoarochenfjallstuga.blogspot.com/2011/04/bikinitips.html
Vet inte om jag ska göra något förlossningsinlägg. Ska fundera på det.

Susanne Snäll sa...

Och Sandra skenet bedrar. Jag hade också kunnat gå in i lyktstolpar på första turen. Det är lätt hänt när man hela tiden har blicken riktad ner i vagnen.