lördag 18 april 2009

Bragdguldet nästa?

Jag är imponerad! Både av mig själv och av pojkvännen. Vi har verkligen lyckats. Vunnit en seger. Gjort en bragd (blir antagligen nominerade till bragdguldet). Vi har varit på IKEA OCH handlat mat på en och samma tur. Och dessutom utan att brutit ihop, bråkat eller gråtit. Det är faktiskt första gången. Det när både IKEA och Ica var proppfullt med folk som alla försöker dra sitt strå till stacken när det gäller att konsumera Sverige ut ur krisen. Pojkvännen och jag gjorde också vårt yttersta och köpte både säng till stugan, balkongmöbler, servetter som heter Snäll (naturligtvis :o) och en wok som heter Pyra plus en massa andra bra att ha prylar såsom värmeljus, ljuslyktor och kuddfordral.

Och för er som går med stegräknare. IKEA ger massor med steg. Hittills har jag gått 11417 steg. Men så mycket mer blir det inte för ikväll ska vi på middag i Solna och dit tar vi bilen.

2 kommentarer:

Anna sa...

Men så underbart namn på en panna! Den pannan är döpt efter fyller 8 år idag och har fått en mjukiskråka med autentiskt ljud i present. Men firar i övrigt med att ligga i hallen och vänta på Vega

Anonym sa...

Att inte bråka på IKEA måste vara det ultimata beviset på ett starkt förhållande. Gift er!! Det kommer att hålla livet ut, ingen tvekan.