onsdag 12 november 2014

Livet på LantaDet blir nästan lite vardag här också. Så mycket vardag det nu blir när man befinner sig på en paradisstrand med turkost vatten, svajande palmer, vågbrus och orkidéer. 

Men dagarna går. Vi vaknar, äter frukost, badar i poolen, badar i havet, bygger sandslott, äter lunch, badar i poolen, sitter i skuggan, äter glass, badar lite mer i poolen, hänger lite på hotellrummet, ser solen gå ner, äter middag, ser lite på iPaden och sover som stockar. En rätt angenäm vardag får man ju ändå säga. 

Idag bröts vardagslunken på resorten av en fiskebåt som la ut nät precis framför. En stor händelse som fick alla turister att vakna till i sina solstolar och ta upp mobilkameran. 
2 kommentarer:

Anonym sa...

Hej S.

Fantastiskt ni verkar ha det. Vi var på Koh Lanta när Ville var fem månader. Det är fantastiskt. Vi var också den ända familjen i Bangkok (kändes det som) med barnvagn som skulle dras upp och ner från de 50 cm höga trottoarkanterna. Inte lika fantastiskt även om Bangkok var kul å uppleva. ha en fortsatt härlig resa!

Kram Lina H

Susanne Snäll sa...

Tack Lina, nej det går ingen nöd på oss. Har du några tips? Bangkok och dubbelvagn känns inte som en bra ide. Vi väntar tills kidsen kan gå själva. Kram!