söndag 28 oktober 2012

Efter en natt i ugnen

Pulled Pork måste vara den lättaste gourmetmaten, ever. Godast också. Lite kött, lite kryddor och en natt i ugnen.

Vi åt vår med mjuka tortillabröd, skivad avokado, röd lök, sallad, salsa och creme fraiche. Mustigt, kryddigt, mört och så jädrans gott.

4 kommentarer:

MilouK sa...

Men förklara nu för icke-Martha Stewart. Köper du en hel fläskkarre då? Jag vill också göra det där. Har varmluftsugn, går det lika bra eller lägre temperatur? Jag tycker det verkar lite läskigt att laga mat när man sover.

Susanne Snäll sa...

Ja, klart du ska! Det är ju oförskämt enkelt. En hel fläskkarre, kryddor efter tycke och 110 grader. Jag körde vanlig ugn. Kanske lite svalare i varmluft. Nattmatlagning är lite läskigt men också grymt bekvämt. Men det är klart du kan köra fläsket i ugnen även dagtid. Det viktigaste är att den är inne minst tio timmar. Men i veckan ska du väl foka på att äta franskt, eller?

Anonym sa...

Ojojojo! Halleluuuja!! Jag är nyfrälst. Pulled Pork, gud så gott! Hela familjen (inkl mest kräsna tonårsdotter) gjorde vågen :))In i ugnen fredagkväll (egen rubb + Sweet Baby Ray's BBQ-sås gjorde jobbet) och ut lördag morgon. Familjen hälsar o tackar :)/Lilla M

Susanne Snäll sa...

Lilla M, vad kul! Förstår att det blev succé om till och med tonårsdottern gjorde vågen. Jag ska testa med Sweet Baby Ray´s BBQ-sås nästa gång.