måndag 6 februari 2012

Delar ut Blog Awards

Det bästa med att få en Blog Award är att man får ge den vidare. Det är väl lite det som är tanken. Att man ska sprida den där länkkärleken runt om på nätet. Eller ge den tillbaka.

För den första som får en Blog Award av mig är så klart MilouK med bloggen Milou och jobben, eller hur man får allt att gå ihop egentligen? Jag skrattar, gråter, inspireras och imponeras av hur Milou tar sig igenom vardagen i Bryssel tillsammans med sin engelsman, deras tre barn och sina Tom Ford solglasögon.

Lycka är en femårig Kelpie som vi får följa genom fotbollsmatcher, spårträning och stor kärlek till matte. Lyckajycke får också en välförtjänt Blog Award och en virtuell påse Frolic av mig.

The Swedish Girl har jag inte följt så länge men återkommer nu till nästan varje dag. Jag gillar språket, tonen och bilderna. Och så gillar jag ju liksom Mia London, böcker och Svenskt Tenn. Heja, heja och en BloG AwArD skickas åt ditt håll!

Fraidi bjuder på inblickar i forskarvärlden, dagens out-fit i sann universitetskontorsmiljö och bilder på skor. Jag läser, gillar, nickar igenkännande, skickar en Blog Award och kan inte låta bli att undra hur många par skor hon egentligen har.

4 kommentarer:

Mia sa...

Åh tack snälla! Nu är min dag gjord. :)

Stor kram

Anna & Lycka sa...

Vovov och tack!

MilouK sa...

Tusen tusen tack!! Jag blev sa glad och smickrad! Det har ska jag leva pa lange. Men... nar far jag dig att grata?! Kram fran Tom Ford

Susanne Snäll sa...

MilouK: det har kommit en och annan tår främst när jag läst bloggen medan jag nattammat. Och det kanske har mer med hormoner och trötthet att göra än det du skrivit. Sen måste man ju gråta en skvätt över den vackra skötväskan.