tisdag 17 januari 2012

Brist på inspiration

Huset på Norrgatan
Det är dåligt med blogginspiration nu för tiden. Jag har liksom inget att skriva. Jag vill ju inte att bloggen enbart ska handla om bebiskräk, sömn och barnvagnspromenader. Men just nu är det dagarna går ut på. Ibland träffar jag andra föräldralediga och vi pratar om bebiskräk, sömn och ja, barnvagnspromenader.

Men idag åker lilleman och jag norröver. Det blir ett par dagar med riktig vinter och meterdjup snö, mammas bullar (tydligen är frysen full), kära återseenden och kusinhäng för lilleman. Förhoppningsvis kommer inspirationen också.

4 kommentarer:

Att vara någons fru sa...

Ibland behöver man bara lite ny luft.

Susanne Snäll sa...

Precis. Och nu har jag andats och andast och snart kommer den. Inspirationen. Jag känner det på mig.

Mia sa...

Man får blogga om bebiskräk tycker jag. Det är ditt liv man vill höra om och då måste det ju få vara okej. Jag dyker gärna (?) ner i en kräkdebatt, även om jag själv inte är mamma än tycker jag det är skoj läsning att höra om hur livet för en mamma kan te sig. Hur skoj vore det om vi alla levde exakt likadana liv, då skulle man ju aldrig få något utbyte.

Sen förstås kanske du själv vill slippa undan kräksnacket för en stund, låta detta vara en oas som bara är din. Men det är en annan sak.

Ha iaf aldrig dåligt bloggsamvete, jag får det då och då men då försöker jag påminna mig om att de riktiga bloggvännerna stannar kvar och trots allt uppskattar att ens liv och inspiration precis som deras går upp och ner.

Och nu till tiotusenkronorsfrågan: Abisko? No frikkin way! Bor ni uppe i Abisko ibland? Ligger inte det nästan på Nordpolen? :)

KRAM!

Susanne Snäll sa...

Åh, tack Mia för peppen! Du är sann bloggvän som vill läsa om bebiskräk. Det kommer mer. Det gör det alltid.

Du säger: Abisko no frikkin way. Jag säger: Abisko is da shit eller rena rama paradiset. En aning ocentralt från Stockholm räknat men långt söder om Nordpolen :o) Ett sk "måste upplevas" ställe. Och ja, jag försöker hänga där en del på vårkanten och lite på sommaren. Åker så klart upp till påsk.