måndag 2 juli 2012

Lägger ner

Alltså, jag tror jag lägger ner. Jag har svalt all stolthet, ätit upp alla mina hattar och fått krypa till korset. Trots att det bryter mot alla mina principer, ja egentligen alla världens principer har jag..., jag vågar knappt skriva det, köpt Crocs. För att sedan förra måndagen (mer än en vecka, alltså) gått med värsta skavsåren på båda hälarna (jag besparar er bilderna men tänk köttsår) och utan att kunna ha skor över huvudtaget köpte jag ett par flip-flopsCrocs. Trots att det tar emot enormt måste jag erkänna att de är sjukt sköna. De är inte snygga någonstans men sjukt sköna. Så sköna att jag till och med har klickat hem ytterligare ett par.

Så, jag har lagt ner. Jag ger upp. Jag hälsar hem. Jag är inget annat än en riktig Foppatoffelsvenne.

6 kommentarer:

Victoria sa...

Skäms! Jag går omkring i mina väl ingådda vandringskängor för att skona mina blodiga hälar. Vi har i och för sig väder som är lämpligt för kängor här uppe!

Susanne Snäll sa...

Ja, det gör jag. De är så fula, så svenniga och så sköna.

Anna sa...

Fast det är ju skillnad på Crocs och Crocs. Flip flop eller ballerina är ju lightvarianten. De värsta är väl de breda originalen med hål i. Särskilt om man dessutom har små seriefigurer i plast instoppade i hålen

Susanne Snäll sa...

Ja, det är så klart STOR skillnad. Jag skulle aldrig köpa dem med hål i.

Hmm, seriefigurer, sa du...

Sandra sa...

Oj oj oj, det trodde jag aldrig om dig! Att du skulle ändra uppfattning så kapitalet i den frågan... Då blir det matchande träningsoveraller för hela familjen på nästa års husvagnssemester, och slut på hoppet om att få se er nere hos oss i Frankrike ;-)

Susanne Snäll sa...

Sandra; grejen är att jag inte har ändrat uppfattning. Jag har snarare kapitulerat inför smärtan dvs skavsåren. Jag tycker fortfarande att tofflorna är så fula att klockorna borde stanna och stilpolisernas sirener tjuta oss döva. Men icke desto mindre äger jag snart två par Crocs. Så vi får nog hålla oss till svenneön resterande somrar. Tyvärr.