onsdag 12 oktober 2011

Vi är redo

Vi bäddade bebisens säng i stugan när vi var där sist.


Spjälsängen är målad och bäddad. Vagnen är inhandlad och hjulen är pumpade. Bilbarnstolen är på plats i bilen. Skötbordet är framme i badrummet och en mobil med djur i klara färger hänger ovanför. Vi har köpt blöjor, filtar, täcke, kudde, kisskydd, mjukdjur, nässkölj, kräktrasor, amningskudde, mjölkersättning och nappflaska. Vi har vikt mängder av barnkläder i storlek 50 och 56. Vi har också köpt Baby-Björn, Baby-nest och baby-you name it.

Vi har gått föräldrakurs, läst böcker och ställt frågor till barnmorskan. Vi har varit på besök på förlossningen och satt oss in i föräldraförsäkringen. Vi har verkligen passat på - varit på restaurang, tagit sovmorgon, bott på hotell, gått på hockey, åkt på utflykt, sovit middag, spontanätit lunch ute, varit på stan, läst böcker, hyrt film och lagt champagnen på kylning.

Jag har varit till frissan och till hudsalongen, jag har köpt amnings-bh:er och amningstoppar. Jag har opererat båda händerna och blivit av med karpaltunnelsyndromet. Jag har hyrt en TENS-apparat och övat på andningen. Vi har packat väskan med stort V med allt från kexchoklad till tofflor. Kamerabatterierna är laddade och vi har bestämt namn.

Välkommen ut, bebisen! Vi är redo.

Inga kommentarer: