torsdag 16 juli 2009

Bara loppis på Gotland

Semestern på Gotland är inte bara sol, strand, raukar, rosé och grillad Entrecote. Semester på Gotland är också jakten på det ultimata fyndet. Där en handmålad skylt på en ilandfluten brädbit kan dölja en skatt. Små, korta och långa utflykter till uthus, garage, gamla affärslokaler eller bara ett bord i en trädgård. Semestern på Gotland är också loppis. Det bästa med loppis är att du aldrig vet vad du kan hitta och att dina bortglömda gamla grejer på vinden, dina aldrig använda presenter i kartonger i förrådet faktiskt kan komma till nytta och glädja för någon annan.

Förra veckan drog jag med mig pojkvännen till en loppis i bygdegården i Gothem (vår socken) och gjorde ett riktigt fynd. För endast 50 kronor styck fick vi snygga däckstolar i 70-tals loungestil. Med lite tygfärg blev de som hämtade ur en Ralph Lauren-reklam.


På lördag och söndag (18-19 juli) har vi roddat ihop en egen loppis i Bara för att bli av med lite prylar. Pojkvännens pappa ställer upp med garage och bord och mellan 11-16 kan du göra fynd i Bara (200 meter från Bara ödekyrka). Kaffe och grymt god sockerkaka finns till försäljning. Välkommen!

Inga kommentarer: