söndag 21 december 2008

Skönt att Anja vinner igen!

Vinterstudion är det bästa med helgen! Det är härligt att äta frukost med André Pops, Anja Pärson, Magdalena Forsberg, sprint, storslalom och härliga snöbilder från Alperna. Det är så skönt att Anja Pärsson vinner igen. Pojkvännen konstaterade förra helgen att hon nog är på väg utför (utan att vara vitsig) Men jag tror nog att hon kan vinna lite mer särskilt i fartgrenarna. Hoppas på störtloppet idag.

Säga vad man vill om George Bush men en hejare på att ducka är han ialla fall. Har du sett bilderna från presskonferensen i Irak i veckan där en journalist kastar skor på presidenten? Snabb som en cowboy från Texas duckar Bush när gympadojan (eller var det en grov seglarsko?) kom flygande. Det var inte ens nära att träffa honom. Dessutom finner han sig snabbt i situationen och det verkar nästan som han varit med om detta tidigare? Nu finns det ett spel där du kan kasta egna skor på presidenten. Lite roligt, faktiskt! Kasta egna skor på Bush

Idag är det tre dagar tills vi åker och den fjärde advent. Det firas med lite glögg, pepparkakor och hemmagjord chokladkola.

2 kommentarer:

Malin&Johan sa...

Men vad tycker du egentligen om att även Jeanette Hargin hänger i Vinterstudion?!

Susanne Snäll sa...

Jeanette är duktig. I och för sig inte i klass med Pillan men helt ok. Det är kul att SVT satsar på lite olika experter.