Efter timmar på spisen tillsammans med fyra olika chilisorter, vitlök, Guinness och mörk choklad kunde vi gå lös på förmodligen världens godaste chili. Vi åt den under tystnad och andakt med ananassalsa, bönsallad, creme fraiche och majstortilla.
Det är nått särskilt med långkok. Man förstår liksom varför viss mat är så mycket godare.
måndag 4 mars 2013
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
5 kommentarer:
Då blir jag ju genast nyfiken på vilket kött du har i, färs eller helt? Och chilin, någon av de fyra som man inte kan vara utan (om man nu inte skulle få ihop fyra stycken)? /Lilla M
Högrev är perfekt. Billigt och mört efter sex timmar på spisen. Ska kolla med kocken/lillebror om vilka chilisorter han använde.
Kocken hälsar att han hade en färsk röd och en färsk grön chili, en torkad Chipotle och två torkade till av samma sort men som han inte kommer ihåg vilken.
Tackar! Då kör vi : )/Lilla M
Lycka till!
Skicka en kommentar